Descriere
Negru de Dragasani, Crama CEPARI
Maturare în baricuri: 12 luni.
Note degustare:
Culoare: rubiniu-violaceu, intens.
Buchet și gust: cireșe negre, afine, mure, coacăze, smochine și condimente (cuișoare).
Temperatura ideală de servire: 18-20°C
Asociere culinară: Preparate pe bază de carne roșie, brânzeturi fine și maturate
Crama Cepari este o emblema creata de pasiunea pentru vin a enologului Ilarie Prioteasa. Ucenicia ca stagiar in vechile crame ale Dragasanului a fost continuata la nivel profesional in crama proprie, conceputa dupa standardele moderne mereu in schimbare ale domeniului. Investitiile in plantatii, tehnologie, oameni si promovare incearca sa rescrie o continuitate a istoriei vinului pentru zona de originea soiului Cramposie.
[email protected] (proprietar verificat) –
Beautiful personification of the Negru de Dragasani grape. A little harshness and bitterness gives this wine uniqueness, backed by a good acidity and fruity taste. Drinks fast when with friends, buy more than one bottle.